Der er noget ved alting

2011 har på alle måder været et af de travleste år i Poul Krebs mangeårige karriere. Året startede som tidligere nævnt i USA, hvor han i januar færdiggjorde det engelsksprogede album “Magnolia Tales”, der udkom i marts.
I februar var Poul Krebs på en månedlang og totalt udsolgt turne i selskab med Michael Falch – og foråret og sommeren over, fortsatte han med omfattende turnevirksomhed, såvel indendørs som udendørs, i selskab med sit nye faste band The Combardos.

Undervejs i den lange turne blev der skrevet en række nye dansksprogede sange – og i sensommeren gik Poul og bandet i studiet på Samsø for dér at lave årets andet album, der udkom den 7. november, under titlen “Der er noget ved alting”. Samme titel, i øvrigt, som på Stig Matthiesens on-the-road-bog-portræt af Poul Krebs, der udkom samme dag. Her havde forfatteren fulgt Poul Krebs og bandet igennem store dele af 2011 – og tegnede i bogen et levende portræt af en af Danmarks mest populære musikere. I 2012 blev ”Magnolia Tales” udgivet i både USA og Norge – og blev fulgt op af koncerter begge steder. Året startede med ti solo-koncerter rundt omkring i Danmark og i marts fløj Poul og bandet til Austin, for at deltage i årets udgave af South By South West. Her spillede de koncerter i City Hall, på Lamberts og på Threadgills og fik dermed præsenteret sangene fra ”Magnolia Tales”, i byen de var indspillet i. Ved koncerten på Threadgills dukkede Charlie Sexton op og spillede med. Sommeren over var Poul Krebs & The Combardos igen ude på de danske landevejen, bl.a. med stop på Skive Festival, Skagen Festival og Samsø Festival – og med en enkelt afstikker til Norge, hvor de var del af programmet på Frøya Festival. I oktober udkom “Magnolia Tales” i Norge – og Poul var bl.a. gæst i det populære tv-program “Go Morgen Norge”, i den anledning. Sammen med Henning Kvitnes, Claudia Scott og Christer Jansson, var Poul Krebs i slutningen af oktober og starten af november på en større tur rundt i Norge og Danmark. Begyndt i Oslo på Herr Nilsen den 24. oktober og afsluttet den 10. november på Musikhuset i Norge. Poul Krebs tilbragte også en stor del af 2013 på landevejene. Først med en solotur rundt i Danmark. Derefter en stor sommerturne med bandet, fulgt af en stor duo-tur, både i Norge og Danmark, i selskab med Henning Kvitnes.