Forbandede Vidunderlige Tøs

(Pladecompagniet, PCCD 8154, 1999)

LYKKEJÆGER
FORBANDEDE VIDUNDERLIGE TØS
SPILDE MIN TID
HVEM HAR STJÅLET DET GLIMT
JEG TROEDE DET VAR MIT LIV
CASSA DE MARÉS
LA´ MIG FØLGE MED
ALT MINDRE END ALT (ER INGENTING)
DEN SPORVOGN DE KALDER DESIRE
DEN JEG ER
WILLY & MIG
ELSK MIG MER´ END DU HADER MIG
TILBAGE TIL VIRKELIGHEDEN

Produceret af Søren Jacobsen, Bjarne Nygaard Nielsen og Poul Krebs.
Medvirkende musikere: Poul Krebs (vokal, kor, mundharpe, guitar og mellotron), Kenneth Blevins (trommer), David Grissom (guitar), Søren Jacobsen (guitar, keyboards, dobro og percussion), Bjarne Nygaard Nielsen (guitar og keyboards), Per Frost (guitar, bas, strings og mellotron), Mark Andes (bas), Henrik SP Poulsen (bas), Raphael Gajol (trommer), tommy Malone (guitar), Wili Jönsson (bas), Nina Forsberg (kor), Jacob Andersen (percussion), Lars Daugaard (trommer og percussion), Knut Haavik (guitar), Jon Terje Rovedal (hammondorgel).