"Hva' vil I ha -

sandheden eller en god historie?"

Velkommen

For at finde tilbage til den magiske stemning fra dengang vi lavede ”Små sensationer”, så samlede jeg i januar holdet i en kælder i Århus, hvor vi indspillede en række nye sange. Og det er dem vi nu både udgiver på EP og underholder publikum med, lige før vi tager hul på sangene fra ”Små sensationer”.
Indspillet som ”Små sensationer” blev det dengang – med alle musikerne i samme åbne rum, så lidt teknik som muligt og ingen hovedtelefoner, men store monitors med det samlede output til alle musikere. Og udover Pouls liveband, med fem korsangere som gæster. Det lykkedes over al forventning – og indspilningerne udgives nu på EPen ”Ingen grænser for kærlighed”. Otte nye Poul Krebs sange samlet på hans 25. album, alt iberegnet. Og inden der for alvor tages hul på de uopslidelige sange fra ”Små sensationer”, så vil Poul og bandet spille en lille opvarmningskoncert, med de nye sange på sætlisten.

Så håber jeg bare at publikum tager lige så godt imod de nye sange, som de i 1995 tog imod sange som ”Prinsessen af Aalborg”, ”Sådan nogen som os” og ”Morrison, Dylan og Elvis”, der dengang var helt nye…
Poul Krebs & band ”Små sensationer” 25 års jubilæumstur: Poul Krebs (vokal, akustisk guitar og mundharpe), Troels Skjærbæk (bas og kor), Rasmus Valldorf (trommer), Palle Hjorth (keyboards og harmonika), Mads Reinhold (guitarer) og Andreas Kaehne (elektrisk guitar, lapsteel og mandolin).

”Ingen grænser for kærlighed” blev udgivet 28. februar på Universal.

Kontakt mig/Book